Mijn lijst

Over Marktlokaal

Geen tijd om naar je favoriete bakker, slager, groenteboer en vishandel te gaan? Bij Marktlokaal doe je de lekkerste boodschappen bij al je favoriete speciaalzaken van de hele stad in één keer online. Dit frisse initiatief beleeft zijn primeur, maar heeft ambities die veel verder reiken.

 

DETAILS

Marktlokaal is de volgende stap op het gebied van boodschappen doen: het biedt meer keuze, meer vrijheid en meer vers. Het gemak van een supermarkt, maar de kwaliteit en service die je van je lokale speciaalzaak gewend bent. Met alle mogelijke keuze aan producten, die je op de website van Marktlokaal.com maar hoeft aan te klikken. Geen standaard pakketten of abonnementen, maar gewoon te bestellen per product. Dus nooit vis als je zin hebt in vlees, of andijvie als je zin hebt in salade. Je bestelt het eenvoudig en snel online en wij bezorgen het bij je aan de deur.

 

AMBACHTELIJKE SPECIALISTEN

De aangesloten speciaalzaken bij Marktlokaal Breda staan stuk voor stuk bekend om hun kwaliteit. Het zijn de iconen van de stad. Marktlokaal heeft gezocht naar onderscheidende specialisten met een authentiek verhaal, vakmensen met liefde voor hun producten. Vaak zijn het kleine zelfstandigen die al generaties het ambacht van vader op zoon overdragen. Dat is niet alleen een mooi verhaal, dat proef je ook letterlijk. Zij zorgen ervoor dat bij Marktlokaal absolute topkwaliteit boodschappen te bestellen zijn.

 

DE AANGESLOTEN SPECIAALZAKEN IN BREDA ZIJN:

Slagerij Pieter Kling
Vishandel Noordzee
Bakkerij De Gomer
Wijnkoperij Dames Pellens
Groente & Fruit van Wout & Co.
Kaas & Noten van de Alexanderhoeve
Melkboer Hans van Steen
Bakkerij Van Disseldorp